Tri výnimočné spojenia kávy Musetti a sirupu Routin 1883

Káva je o atmosfére, kultúre, zážitku. Je to nápoj, ktorý sa hodí do rôznych kontextov. Okolo šálky kávy sa predsa len deje a rozpráva mnoho vecí. 

Spojenie chutí káv pražených jedinečným severotalianskym pražením a sirupov z kvalitného trstinového cukru a alpskej vody Vám spestrí Váš kávový rituál a otvorí nové možnosti spoznávania kávových nápojov. Vyskúšajte naše obľúbené recepty.

Chocco Macchiato

Prísady:

  • 20 ml čokoládového sirupu Routin
  • 250 ml Barista mlieka
  • 35 ml espresso Paradiso (85%  arabica, 15% robusta)
  • Kakao

Postup: Do vysokého pohára krúživými pohybmi nalejeme napenené mlieko. Pomaly vlejeme sirup a hotové espresso, aby vzniklo vrstvenie. Na záver ozdobíme kakaovým posypom.

Vanilla Double

Prísady:

  • 15 ml sirup Routin – Francúzska vanilka
  • 10 ml sladeného kondenzovaného mlieka
  • 50 ml double shot espresso Cremissimo (70% arabica, 30% robusta)
  • Šľahačka – voliteľné

Postup: Do väčšieho pohára dáme kondenzované mlieko a pripravíme kávu – doubleshot, ktorú ochutíme vanilkovým sirupom a zmes vlejeme do pripraveného pohára. Povrch môžeme ozdobiť šľahačkou.

Tip: Káva chutí výborne aj filtrovaná.

Virgin Italian Coffee

Prísady:

  • 25 ml sirup Routin – Amaretto
  • 30 ml espresso Evoluzione 100% arabica / filter
  • 100 ml Mandľové mlieko
  • Ľad

Postup: Do vysokého pohára nasypeme ľad do 2/3. Nalejeme mandľové mlieko zmiešané so sirupom. Pripravené espresso pomaly nalievame, aby sa vytvorila vrstva kávy na vrchu. Podávame so slamkou.

Prečítajte si viac