BIO káva
BEZ PESTICÍDOV
BEZ UMELÝCH HNOJÍV
ŽIADNE ODLESŇOVANIE
ÁNO TRADIČNÝM METÓDAM
Vysoká kvalita Musetti kávy, ktorá sa stáva BIO!
Počas pestovania a spracovania BIO kávy sa používajú iba také látky, ktoré spĺňajú prísne legislatívne normy. Nedochádza k vyklčovaniu ani odstraňovaniu zelene, aby sa zvýšila produkcia kávových zŕn. Používajú sa iba tradičné metódy, tak, ako tomu bolo až do polovice 20. storočia. Ide o pravý návrat k prírode a autentickosti, a preto sa nepoužívajú žiadne umelé chemikálie.
Prírodné hnojivá a príroda sama o sebe so svojimi podzemnými vodami a pôdami bohatými na živiny sú základom úspechu a toho, prečo sa rastlinám darí. Na ochranu pred škodlivým hmyzom, zverstvom a rastlinami sa používajú látky živočíšneho a minerálneho pôvodu. Skúsenosti, dobrá starostlivosť a neustála pozornosť pestovateľov, zberateľov a odborníkov majú zásadný význam pri kontrole vlastností a kvality kávových zŕn.
BIOLOGICO MIDORI (80% arabica - 20% robusta)
Pri vyrábaní sa cieľavedome znemožňuje akýkoľvek vplyv chemických a neorganických faktorov. Veľmi jemná kyslosť na začiatku a karamel s vanilkou ako dlho trvajúci dochuť.