Káva je o atmosfére, kultúre, zážitku. Je to nápoj, ktorý sa hodí do rôznych kontextov. Okolo šálky kávy sa predsa len deje a rozpráva mnoho vecí.
Spojenie chutí káv pražených jedinečným severotalianskym pražením a sirupov z kvalitného trstinového cukru a alpskej vody Vám spestrí Váš kávový rituál a otvorí nové možnosti spoznávania kávových nápojov. Vyskúšajte naše obľúbené recepty.
Chocco Macchiato
Prísady:
- 20 ml čokoládového sirupu Routin
- 250 ml Barista mlieka
- 35 ml espresso Paradiso (85% arabica, 15% robusta)
- Kakao
Postup: Do vysokého pohára krúživými pohybmi nalejeme napenené mlieko. Pomaly vlejeme sirup a hotové espresso, aby vzniklo vrstvenie. Na záver ozdobíme kakaovým posypom.
Vanilla Double
Prísady:
- 15 ml sirup Routin – Francúzska vanilka
- 10 ml sladeného kondenzovaného mlieka
- 50 ml double shot espresso Cremissimo (70% arabica, 30% robusta)
- Šľahačka – voliteľné
Postup: Do väčšieho pohára dáme kondenzované mlieko a pripravíme kávu – doubleshot, ktorú ochutíme vanilkovým sirupom a zmes vlejeme do pripraveného pohára. Povrch môžeme ozdobiť šľahačkou.
Tip: Káva chutí výborne aj filtrovaná.
Virgin Italian Coffee
Prísady:
- 25 ml sirup Routin – Amaretto
- 30 ml espresso Evoluzione 100% arabica / filter
- 100 ml Mandľové mlieko
- Ľad
Postup: Do vysokého pohára nasypeme ľad do 2/3. Nalejeme mandľové mlieko zmiešané so sirupom. Pripravené espresso pomaly nalievame, aby sa vytvorila vrstva kávy na vrchu. Podávame so slamkou.